Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-05-07@18:56:07 GMT

فرهاد اصلانی، هیولایی در جلد شرافت

تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۱۶۴۲۶

به گزارش پارس نیوز، 

در این مطلب نگاهی به بازگشت این بازیگر به عرصه کمدی و البته به هیولایِ قصه «هیولا» داشته‌ایم:

4 سال دور از کمدی

پیش از فیلم «کلمبوس» که کمتر از یک سال از اکرانش می‌گذرد، چهار سال بود که فرهاد اصلانی مدام با بازی در آثار غیرکمدی روی پرده سینماها دیده می‌شد. اما به تازگی این بازیگر دست به انتخاب کارهای کمدی زده و در کنار فیلم‌های غیرکمدی مانند «جن زیبا»، «متری شیش‌ونیم» و «مردی بدون سایه»، در دو اثر کمدی یعنی «کلمبوس» و سریال «هیولا» ظاهر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علاوه بر این‌ دو، او هم اکنون مشغول بازی در فیلم کمدی «خط استوا» به کارگردانی اصغر نعیمی است.

تجربه منفی «کلمبوس»

فرهاد اصلانی در سال ۹۲ «شاهگوش» را در نمایش خانگی و «خواب زده ها» را در سینما داشت و پس از این دو اثر، چهار سال از سینمای کمدی فاصله گرفت. بعد از دوری چهار ساله از آثار کمدی، فیلم «کلمبوس» تجربه خوبی را برای فرهاد اصلانی رقم نزد و برخلاف توقعی که سازندگان داشتند، مورد استقبال قرار نگرفت. این فیلم بیشتر از آن که واقعا کمدی باشد، ادعای کمدی بودن داشت. «کلمبوس» تلاش می‌کرد با نمایش صحنه‌های مصرف تریاک و اعتیاد پدر پیر خانواده مخاطب را به خنده بیندازد و شعارهایی را در مذمت مهاجرت به خورد مخاطب بدهد. بد بودن خود فیلم و شخصیت‌پردازی ضعیف نقش «سیروس» (فرهاد اصلانی) مجالی نگذاشتند تا این بازیگر توانایی‌هایش را در «کلمبوس» نشان دهد. بنابراین تماشاگر پیش از «هیولا» خاطره خوبی از آخرین باری که فرهاد اصلانی را در یک اثر کمدی تماشا کرده بود نداشت.

جایگزین خوب سیامک انصاری

اصلانی بعد از تجربه بد «کلمبوس» سراغ «هیولا» رفت. او همان نقش یک فرد ساده و درستکار در میان عده‌ای آدم دورو و شرور را بازی می‌کند که تا به حال در آثار مهران مدیری دیده‌ایم، اما «هوشنگ شرافت» در مقایسه با مشابه این شخصیت در آثار قبلی مدیری که غالباً سیامک انصاری بازی می‌کرد، یک تفاوت بسیار مهم دارد. سیامک انصاری در اکثر آثار مدیری از طرز نگاه و حالت چهره‌ گرفته تا گریم و بازی، مدام خود را تکرار می‌کرد و تبدیل به یک تیپ شده بود ولی فرهاد اصلانی با بازی بسیار خوبش در نقش «هوشنگ شرافت»، او را تبدیل به یک شخصیت بامزه کرده و جای سیامک انصاری خوش نشسته است.

شرافتِ بی‌شرافت

«هوشنگ شرافت» یک معلم شریف است که به دلیل مشکلات مالی مجبور می‌شود کارهایی انجام دهد که مورد تأیید شرافت و وجدانش نیست. فرهاد اصلانی به خوبی و البته به طور بامزه‌ای، این تضاد را نشان می‌دهد. او در حقیقت نقش چند شخصیت را در «هیولا» بازی می‌کند. فرهاد اصلانی گاهی ایفاگر نقش هوشنگ شرافتی می‌شود که مهربان و با وجدان است و گاهی در جلد هوشنگ شرافتی فرو می‌رود که هیولای درونش بیدار و باعث شده است تا دست به کارهای نادرستی بزند. البته اصلانی همیشه حواسش به آن هوشنگ ساده و باوجدان است و از آن غافل نمی‌شود، به همین خاطر حتی در پس شخصیت «هوشنگ شرافتِ» منفعت‌طلب، آن هوشنگ سالم دیده می‌شود که کمک بزرگی به باور پذیری شخصیت می‌کند. علاوه بر این‌ها فرهاد اصلانی توانایی خوبی در بامزه بودن دارد و در خنده گرفتن از مخاطب کاملا موفق است. تا جایی که اشکی که او بابت نارضایتی وجدانش می‌ریزد یا بغضی که در گلویش گیر می‌کند هم مایه خنده مخاطب است. درک درست فرهاد اصلانی از این کاراکتر، فیزیک و گریم او با آن موهای شانه‌شده و سبیل مرتب پشت لب، کاملا با شخصیت بی‌اقتدار و متزلزل «هوشنگ» هماهنگ است. همه این‌ها در کنار هم باعث می‌شود مخاطب از جایگزینی فرهاد اصلانی با سیامک انصاری کاملا راضی باشد و کفه ترازو به سمت فرهاد اصلانی حسابی سنگینی کند.

درک درست فرهاد اصلانی از این کاراکتر کاملا با شخصیت بی‌اقتدار و متزلزل «هوشنگ» هماهنگ است.

مائده کاشیان

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: بازی پدر خانواده مهاجرت مهران مدیری معلم مشکلات مالی فیزیک اعتیاد خواب مشکلات مالی مهاجرت مهران مدیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۱۶۴۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بالاترین میانگین مخاطب از آن کدام فیلم است؟/ یک غیر کمدی پرفروش

به گزارش خبرنگار مهر، برمبنای آمار سمفا تا ساعت ۲۳:۳۰ شنبه شب ۱۵ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، تاکنون ۴ میلیون و ۵۸۴ هزار و ۳۰۵ نفر در ۱۱۷ هزار و ۴۳۳ سانسی که ۹ فیلم سینمای ایران در سالن‌های سینمایی به نمایش گذاشته شده‌اند، به تماشای آثار نشسته اند و فروشی نزدیک به ۲۶۹ میلیارد و ۶۸۳ میلیون و ۶۹۸ هزار تومان را برای سینمای ایران به ارمغان آورده‌اند.

در هفت روز گذشته، فیلم‌های سینمای ایران فرصت نمایش در ۱۹ هزار سانس را پیدا کرده و توسط ۹۵۱ هزار و ۸۱۰ نفر تماشا شده اند. سینمای ایران درحالی که به‌واسطه تعطیلی سینماها در روزهای پایانی هفته کاهش نزدیک به ۲ هزار سانس برای نمایش فیلم ها را تجربه کرده اما با افزایش هزار نفری مخاطبان نسبت به هفته قبلش مواجه بوده است؛ به این ترتیب در این هفته، میزان فروش سینمای ایران عددی معادل با ۴۹ میلیارد و ۷۸۹ میلیون و ۱۶۴ هزار تومان بوده است که تقریبا مشابه رقم میزان فروش هفته گذشته سینمای ایران است.

بر این مبنا میانگین مخاطبان هر کدام از فیلم‌های سینمای ایران در هر سانس عددی نزدیک به ۴۹ نفر بوده است در حالی که هفته گذشته این عدد نزدیک به ۴۲ نفر بود.

«مست عشق» به کارگردانی حسن فتحی، پرفروش‌ترین فیلم هفته گذشته محسوب می‌شود، این فیلم که از ۵ اردیبهشت اکران شده است به عنوان یک فیلم غیرکمدی رکوردهای قابل توجهی از خود برجای گذاشته است و در مدت ۲ هفته گذشته با بلیت فروشی حدود ۵ برابری نسبت به «تمساح خونی» و «سال گربه» با فاصله ای قابل توجه در جایگاه اول جدول فروش هفته گذشته قرار گرفته است.

این فیلم توانسته در هفت روز گذشته با فروشی معادل با ۲۹ میلیارد و ۴۴۰ میلیون و ۵۹۴ هزار تومان، افزایش فروش ۱۰ میلیاردی نسبت به هفته قبلش را تجربه کند؛ این فیلم با در اختیار داشتن ۵۲۰ سالن سینما در سال جاری، توسط ۵۳۸ هزار نفر تماشا شده است. بر مبنای آمار ارایه شده، میانگین مخاطبان فیلم «مست عشق» در هر سانس، عددی نزدیک به ۷۵ نفر است بدین ترتیب این فیلم سالن های نمایش شلوغی را تجربه کرده است.

جهت آشنایی بیشتر «با مست عشق» می‌توانید گزارش «نگاهی به «مست عشق» از تعطیلی تا اکران/ حواشی بی‌پایان یک اثر فاخر» را بخوانید.

اما «تمساح خونی» همچنان پرفروش‌ترین فیلم سال ۱۴۰۳ محسوب می‌شود که در رده دوم جدول فروش هفتگی و با فاصله از «مست عشق» قرار می‌گیرد زیرا این فیلم توانسته در هفت روز گذشته به فروشی معادل با ۷ میلیارد و ۹۶۱ میلیون و ۷۸ هزار تومان دست پیدا کند.

میانگین مخاطبان فیلم «تمساح خونی» در هر سانس، عددی نزدیک به ۳۹ نفر بوده است حال آن که میانگین مخاطبان «مست عشق» به عنوان فیلم اول جدول فروش ۷۵ نفر است. به نظر می‌رسد «تمساح خونی» در مقابل گام بلندی که عاشقانه شمس و مولانا برای تصاحب جایگاه اول فروش سال ۱۴۰۳ برداشته است هنوز عقب نکشیده است.

«تمساح خونی» که اکران خود را از ۱۶ اسفند ماه سال قبل در قالب اکران نوروزی آغاز کرده است، با در اختیار داشتن ۶۵۷ سالن سینما در سال جاری، توسط ۲ میلیون و ۱۵۳ هزار نفر تماشا شده و به فروشی بیشتر از ۱۳۰ میلیارد تومان رسیده است. این فیلم همچنان پرفروش‌ترین فیلم سینمایی سال ۱۴۰۳ محسوب می‌شود.

«سال گربه» دیگر کمدی این روزهای سینما در رده سوم جدول پرفروش‌ترین آثار سینمای ایران در هفت روز گذشته و بعد از «تمساح خونی» قرار می‌گیرد. ۶ میلیارد و ۳۶۱ میلیون و ۳۲۲ هزار تومان عددی است که از فروش فیلم مصطفی تقی‌زاده در هفت روز گذشته اعلام شده است.

«سال گربه» که اکران خود را از ۲۲ فروردین ماه سال ۱۴۰۳ به سرگروهی پردیس سینمایی مگامال آغاز کرده است، با در اختیار داشتن ۵۷۸ سالن سینما در سال جاری، توسط ۶۱۸ هزار نفر تماشا شده و با فروش ۶ میلیاردی در هفته روز گذشته به فروشی بیشتر از ۳۴ میلیارد تومان رسیده است.

چه فیلم‌هایی در رده چهارم تا هشتم قرار دارند

«بی بدن» در جایگاه چهارم جدول پرفروش‌های هفته قرار دارد و در یک هفته گذشته فروشی معادل با ۳ میلیارد و ۳۵۲ میلیون و ۹۳۹ هزار تومان را به نام خود ثبت کرده است.

«بی بدن» که اکران خود را از ۲۳ اسفند ماه سال ۱۴۰۲ در قالب اکران نوروزی آغاز کرده است، با در اختیار داشتن ۵۰۴ سالن سینما در سال جاری، توسط ۵۷۵ هزار نفر تماشا شده و به فروشی بیشتر از ۳۴ میلیارد تومان رسیده است، برنامه «هفت» در اولین قسمت فصل جدید خود میزبان کارگردان این فیلم بود.

«آسمان غرب» به تهیه‌کنندگی حبیب والی نژاد نیز در یک هفته گذشته توسط ۳۴ هزار و ۵۲۳ نفر تماشا شده و به فروشی معادل با ۱ میلیارد و ۳۸۰ میلیون تومان رسیده است و به این ترتیب این اثر در رده پنجم جدول فروش هفته‌ای که گذشت قرار می‌گیرد.

فیلم سینمایی «ایلیا؛ جستجوی قهرمان» به کارگردانی سیدعلی موسوی نژاد با فروش ۲۲ هزار بلیت در جایگاه ششم گیشه فروش سینماها قرار می‌گیرد. این فیلم نیز با در اختیار داشتن ۲۱۸ سالن سینما و ۸۳۰ سانس در هفت روز گذشته، پذیرای بیش از ۲۲ هزار مخاطب بوده است و به فروشی معادل با ۷۶۴ میلیون و ۴۸۵ هزار تومان رسیده است.

«آپاراتچی» نیز در هفت روز گذشته توسط ۷ هزار و ۳۴۴ نفر تماشا شده و به فروشی بیش‌تر از ۳۳۷ میلیون تومان رسیده است. بنابراین این فیلم نیز در رده هفتم جدول فروش قرار دارد.

«نوروز» به کارگردانی سهیل موفق نیز با در اختیار داشتن ۸۷ سالن سینما در هفت روز گذشته، توسط ۴ هزار و ۳۶۲ نفر تماشا شده است و به فروشی معادل ۱۷۶ میلیون و ۳۳۳ هزار تومان دست یافته است. به این ترتیب این فیلم نیز در رده هشتم جدول فروش آثار هفت روز گذشته سینمای ایران قرار می‌گیرد.

«پرویز خان» به تهیه‌کنندگی عطا پناهی نیز در یک هفته گذشته توسط ۵۲۲ نفر تماشا شده و به فروشی معادل با ۱۸ میلیون و ۶۵۲ هزار تومان رسیده است.

کد خبر 6096704 سید امیر شایان حقیقی

دیگر خبرها

  • ماجرای دعوای هوشنگ ابتهاج با رهبر حزب توده
  • دینگونک؛ هیولایی مرموز که استعمارگران را می‌ترساند! (+عکس)
  • مت دیمون و کارگردان «بورن» در یک کمدی دزدی همراه شدند
  • برگزاری رویداد «شهید اصلانی» در چهارمحال و بختیاری
  • (ویدئو) در جنبش دانشجویان غرب، شرافت در مقابل شرارت ایستاده است
  • برای فوتبال ما قشنگ نبود سپاهان و تراکتور بالای جدول باشند | بعضی چیزها در شان و شخصیت جواد نکونام و استقلال نیست
  • مست عشق، ماجرای یک تابوشکنی در سینما
  • یک جایزه دیگر برای مل بروکس/ پیبادی تجلیل می‌کند
  • دستمزدم برای فسیل کم بود
  • بالاترین میانگین مخاطب از آن کدام فیلم است؟/ یک غیر کمدی پرفروش